среда, декември 8, 2021

таг: се гради социјалната зграда во Свети Николе

Интензивно се гради социјалната зграда во Свети Николе

Во април догодина,  Свети Николе по по цели 30 години ќе добие нова социјална зграда за 48 лица од социјално ранливите категории, лоцирана во...