среда, декември 8, 2021

таг: секое

Канти за комунален отпад за секое домаќинство

Општина Карбинци во соработка со ЈП "Плачковица" започнаа со доделување канти за комунален отпад на секое домаќинство. Оваа мерка " Бесплатна канта за комунален отпад...