среда, август 10, 2022

таг: сега

(ВИДЕО) Зоолошката градина некогаш и сега

Зоолошката градина во Скопје за прв пат е отворена во 1926 година од страна на тричлена комисија со која раководел д-р Станко Караман. Метоположбата...