недела, јануари 24, 2021

таг: Светиниколските волонтери

Светиниколските волонтери активни во борбата против ковид-19

Општина Свети Николе на 5-ти Декември, Ден на волонтерите, потсети на значајната улога што ја имаат оваа категорија граѓани во нашето општество, особено сега...