вторник, септември 28, 2021

таг: Рузвелтова

Рузвелтова доби нов изглед со дрворед и тротоар

Обновен е дрворедот на улицата Рузвелтова, на потегот од булеварот Илинден до улицата Орце Николов, од страната на општината Центар. Заменети се сите исечени...