вторник, септември 28, 2021

таг: реставрација

Ќе се реставрира штипската Саат кула

Со околу пет милиони денари обезбедени од источно планскиот регион ќе се реставрира познатата штипска Саат кула. Ова како што информира градоначалникот на Штип,...