среда, декември 8, 2021

таг: прдејци

Започна реконструкција на Младинскиот дом во гевгелиско Прдејци

На површина од 580 метри квадратни во центарот на Прдејци, наместо старото и недовршено здание, ќе никне нов модерен објект на Младински дом. Имено,...