среда, декември 1, 2021

таг: плажи

Општина Дојран: Се расчистува крајбрежјето за нови плажи

Со цел да се овозможи  формирање на нов простор и плажи на езерото деновиве во општина Дојран се спроведуваат активности на расчистување на крајбрежјето. Се...