четврток, декември 8, 2022

таг: патување по европа

Патување по Европа за десетте најдобри матуранти обезбеди Општина Делчево

По две години пауза поради корона кризата, оваа година најдобрите 10 матуранти ќе го остварат своето европско патување на сметка на Општината Делчево. Групата најдобри...