вторник, септември 28, 2021

таг: Пасјак

Хеликоптери од АРСМ го гасат пожарот над Пасјак

Со хеликоптери од АРСМ од утрово се гаси пожарот на најкритичната точка над Пасјак во с. Нов Истевник. Воздушната поддршка во гаснењето на големиот...