недела, септември 19, 2021

таг: Паризанска

„Партизанска“ раззелени со нови 350 декоративни садници, а велосипедистите добија поголема...

Познатиот дрворед од липи кај кројачот „Ангелковски“ на „Партизанска“ деновиве е збогатен со околу 350 декоративни садници и украсни грмушки, а поставен е и...