вторник, декември 6, 2022

таг: павлиш дол

Македонска Каменица: Ново зеленило, а привршуваат и работите на водоводна линија...

Три улици во Македонска Каменица добиваат ново парковско уредување, за што изминатата недела започнаа активностите на терен. Станува збор за улици од централното градско...