среда, декември 1, 2021

таг: Охрид

Град Скопје со донација за опремување на противпожарен брод во Охрид

На утрешната шеесет и трета седница, Советот на Град Скопје ќе одлучува за давање донација на едно противпожарно возило и две мобилни лафетни млазници...