понеделник, декември 5, 2022

таг: осоговски планини

Закажана јавната расправа во Македонска Каменица за Осоговските планини

Општина Македонска Каменица е една од општините на чија тероторија ќе се простира заштитениот предел на Осоговските планини. За Нацрт-Одлука за прогласување на дел...

На сајтот на Општината Македонска Каменица објавена одлуката за прогласување на...

Општината Македонска Каменица ја објави нацрт Одлука за прогласување на дел од Осоговските Планини за заштитен предел на Министерството за животна средина и просторно...