недела, ноември 28, 2021

таг: општински штаб за заштита и спасување

Штип со низа превентивни мерки од Ковид-19: И без традиционалното искачување...

Општинскиот Штаб за заштита и спасување во проширен состав со претставници на сите надлежни структури донесе повеќе заклучоци за превенција од коронавирусот во Штип....