петок, август 12, 2022

таг: општински буџет

Околу 7,5 милиони евра ќе „тежи“ Буџетот на Општина Гевгелија

Советот на Општина Гевгелија на вчерашната Трета седница го усвои Нацрт-Буџетот на Општина Гевгелија за 2022 година. Според Нацрт-документот, вкупниот Буџет на Општина Гевгелија за идната година...

Асфалт за 12 селски патишта во Македонска Каменица

Селски и маалски патишта во селата Цера, Луковица, Тодоровци, Саса, Дулица и Моштица, вкупно 12 на број добиваат асфалт, како дел од програмите за...