четврток, декември 8, 2022

таг: одрон на карпа

Одрон на карпа затвори дел од пешачката патека во Штип

Одрон на карпи предизвикан поради непрекинатите врнежи во текот на викендот затвори дел од пешачката патека во Штип, под Исарот. Граѓаните додека не се среди...