среда, декември 1, 2021

таг: нула глад во штип

Банката за храна во Штип денеска ја организираше својата прва акција...

Банката за храна во рамки на проектот „Нула глад во Општина Штип“ денеска ја организира првата акција за донирање на осумдесет пакети храна и...