четврток, декември 1, 2022

таг: непознат сторител

Поднесена кривична пријава за вчерашниот пожар на штипската депонија

Пријава против непознат сторител е поднесена до СВР-Штип и до Државниот инспекторат за животна средина по вчерашниот пожар на штипската депонија „Трештена скала“. Директорот на...