сабота, јануари 29, 2022

таг: неделен бриф

Неделен Бриф за 03.11.2018

Во актуелниот Неделен Бриф, резимираме: Штип очекува изградба на нова градинка со капацитет за 200 деца. Отворено повеќенаменско спортско игралиште во Македонска Каменица. Стартуваше изградбата на градски...

Неделен Бриф за 27.10.2018

Вo актуелниот Неделен Бриф на Радио мрежа Канал 77 резимираме дека Штип напролет треба да ја постави првата гасоводна цевка.Поранешниот директор на „Комуналец“ од...

Неделен Бриф за 20.10.2018

И во овој Неделен Бриф, имаме резиме на најважните настани и активности кои се случија во македонските општини изминатава седмица. Кумановскиот градоначалник даде отчет за...

Неделен Бриф за 13.10.2018

Во новата доза Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77, правиме резиме на дел од најважните активности и настани во македонските општини, кои се...

Неделен Бриф за 06.10.2018

Во актуелниот Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77, правиме резиме на најважните настани  кои се случија во македонските општини, а ги најавуваме и...

Неделен Бриф за 22.09.2018

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77, пренесуваме што се случуваше во македонските општини изминатава седмица и ги најавуваме претстојните активности. Македонска Каменица доби „Дневен...

Неделен бриф за 15.09.2018

И во овој Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77, правиме пресек на најважните активности и настани во македонските општини. Се интензивира процесот на легализација...

Неделен Бриф за 08.09.2018

И во овој Неделен Бриф, ги пакуваме најважните активности и настани во македонските општини. Тешкиот рударски труд ја движи Македонска Каменица. Кумановските првачиња дочекани со топло...

Неделен Бриф за 01.09.2018

И во овој Неделен Бриф резимираме - кои се најважните активности и настани во македонските општини, а ги најавуваме следните во агендата. Македонска Каменица добива кино. Општина Куманово го решава проблемот со напуштените кучиња. А порака на...

Неделен Бриф за 04.08.2018

И во ова издание на „Неделен Бриф“ на Радио Мрежа Канал 77, правиме пресек на најважните активности и настани од македонските општини, од изминатите...