вторник, ноември 24, 2020

таг: неделен бриф

Неделен Бриф за 08.09.2018

И во овој Неделен Бриф, ги пакуваме најважните активности и настани во македонските општини. Тешкиот рударски труд ја движи Македонска Каменица. Кумановските првачиња дочекани со топло...

Неделен Бриф за 01.09.2018

И во овој Неделен Бриф резимираме - кои се најважните активности и настани во македонските општини, а ги најавуваме следните во агендата. Македонска Каменица добива кино. Општина Куманово го решава проблемот со напуштените кучиња. А порака на...

Неделен Бриф за 04.08.2018

И во ова издание на „Неделен Бриф“ на Радио Мрежа Канал 77, правиме пресек на најважните активности и настани од македонските општини, од изминатите...

Неделен Бриф за 28.07.2018

И во овој „Неделен Бриф“ Радио Мрежа Канал 77, посветуваме минути на дел од најважните активности и настани во македонските општини во текот на...