вторник, септември 28, 2021

таг: невработени

Во Свети Николе продолжува програмата „Општо-корисна работа“

Денеска завршува јавниот повик, преку кој, Општина Свети Никола ги повика невработените да се пријават за работен ангажман во времетраење од девет месеци. Повикот е...