вторник, јануари 18, 2022

таг: на влезовите во градот

На влезовите во Штип поставени пунктови за дезинфекција на возилата

Во средата беа поставени два од трите планирани пункта за дезинфекција на возилата кои влегуваат во Штип. Едниот пункт е на влезот од правецот...