петок, септември 30, 2022

таг: Националната платформа

Општина Делчево со поддршка на Националната платформа за женско претприемништво

Градоначалникот на Општина Делчево, Горан Трајковски, ја потпиша Декларацијата за поддршка на женско претприемништво со што и Општина Делчево се вклучува во семејството општини кои даваат поддршка на Националната платформата...