четврток, декември 1, 2022

таг: намерно уништување

За подметнат пожар и уништуање на општински имот, обвини градоначалникот на...

За подметнат пожар и неосновано обвинување за немање грижа за жителите коишто се соочуваат со немање вода поради дефект, реагираше градоначалникот на Општина Лозово,...