среда, декември 8, 2021

таг: МНТ

Нов зелен простор се уредува кај МНТ

Градот Скопје и МНТ уредуваат нов зелен простор во близина на кејот на Вардар, пред зградата на театарот. Деталите за новата зелена оаза што...