петок, декември 2, 2022

таг: миле петков

(видео) Општина Виница од денес со нов градоначалник

Новиот градоначалник на Општина Виница – Миле Петков, денес ја презеде градоначалничката функција од досегашниот градоначалник Ивица Димитров. Официјалното примопредавање на функцијата и средбата помеѓу...