четврток, октомври 1, 2020

таг: меѓународен фестивал во банско

Прво место за младите фолклористи на радовишкиот ансамбл „Ацо Караманов“ на...

На 28. Меѓународен фестивал „Morning Star“ во Банско, Република Бугарија, младите членови на фолклорниот ансамб „Ацо Караманов“, во голема конкуренција, го освоија првото...