вторник, септември 28, 2021

таг: меморијален турнир

Започна меморијалниот турнир во чест на прерано починатитот кошаркар Иван Пенов

Во чест на Иван Пенов, гевгелискиот кошаркар, кој прерано и трагично го загуби животот, се организира Меморијален турнир во баскет 3x3. Меморијалниот турнир што беше...