среда, декември 8, 2021

таг: македонка

За шест месеци населбата Македонка ќе добие здрава и чиста вода...

За шест месеци, низ чешмите во домовите на жителите во штипската населба Македонка, треба да потече чиста и здрава вода за пиење. Започна изградбата на...