среда, декември 1, 2021

таг: Маалски муабети

(ВИДЕО) На маалски муабет Шилегов и Дрита Исљами: На паркот Сарај...

Во новата епизода на „Маалски муабети со Петре Шилегов“, скопскиот градоначалник беше во паркот Сарај каде како домаќин го пречека Дрита Исљами, државната рекордерка...

(ВИДЕО) Турско кафе и локум за добредојде на Шилегов: Актерот Дениз...

Во втората епизода од „Маалски муабети со Петре Шилегов“ гостува акерот Дениз Абдула кој открива детали од неговото детство од неговото маало Чаир. Градоначалникот Шилегов ...