среда, декември 8, 2021

таг: локален пат

Делчево:Реконструкција на две градски улици и изградба на патот Делчево –...

Интензивно се работи на реконструкција на две главни сообраќајници во населбата Ново Делчево, односно се реконструираат улиците „Скопска“ и ул „Орце Николов“ во оваа...