недела, септември 19, 2021

таг: летен камп

По 13. пат летен камп на Црвениот крст во Виница

По 13. пат во Виница се организира летен камп за промоција на хуманите вредоности  на кој учествуваат околу 60 волонтери од повеќе општини од...