петок, август 12, 2022

таг: културно лето

Јубилејното 35. Штипско културно лето во ковид-услови

Од 9 до 31 јули треба да се одржи 35. Штипско културно лето. Јубилејната манифестација годинава ќе се организира во вонредни околности поради пандемијата...