вторник, септември 28, 2021

таг: ковид19

Крушево ќе стане европска Ковид 19 безбедна дестинација

Ќе добие ли Општина Крушево сертификат за безбедна туристичка дестинација. Идната недела ќе ја посетат експерти од Европскиот совет за туризам и трговија кои ќе...