среда, декември 8, 2021

таг: клучка

(ВИДЕО) Визуелизација на клучката кај Визбегово

Погледнете визуелно како ќе изгледа клучката кај Визбегово, што ќе ги поврзе бул. Словенија и бил. Никола Карев, со што конечно ќе се стави...

(ВИДЕО) Почна да се гради клучката кај Момин Поток, проектот од...

Денеска започна реализацијата на уште еден голем инфраструктурен проект за Скопје – изведбата на клучката кај Момин Поток, која е една од двете главни...