четврток, декември 8, 2022

таг: китење

(ВИДЕО) Скопје на 10 декември ќе започне да се украсува за...

На 10 декември започнува да се украсува градот Скопје за Нова година. На повикот на градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, до компаниите да покажат...