вторник, септември 28, 2021

таг: Индира Ганди

(ВИДЕО) Почнува третата и последна фаза од реконструкцијата на улицата „Индира...

Пред десетина дена започна третата и последна фаза од реконструкцијата на главната улица во Шуто Оризари во должина од 811 метри, информираше градоначалникот на...