недела, ноември 28, 2021

таг: зелен покрив

(ВИДЕО) Новиот зелен покрив во Скопје – Домот на градежници е...

Запуштениот и руиниран покрив на Дом на Градежници го добива својот нов изглед на нов зелен покрив во градот. Како што информираше скопскиот градоначалник, Петре...

(ВИДЕО) Напуштениот и неуреден простор на Мавровка, наскоро трет и најголем...

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов на неговиот Фејсбук профил споредли видео како изгледа напуштениот и неуреден простор на Мавровка, при што најави дека...