среда, декември 8, 2021

таг: здруженија на граѓани и спортски клубови

Проектите на здруженија на граѓани и спортските клубови во интерес...

Општина Свети Николе распиша „Јавен повик за прибирање на барања за користење на средства од Буџетот на општина Свети Николе за 2021 година, наменети...