недела, август 7, 2022

таг: зграда

Крушево: Пожарникарите добија реновирана просторија и зграда

Просторијата и зградата во која е сместена ТППЕ Крушево се целосно реконструирани и енергетски ефикасни. Со ова се подобруваат условите за работа на Единицата. “Просторијата...

И официјално крушевчани добија спортска и кино сала, така одлучија на...

На петтата форумска сесија се презентираа резултатите од проектот „Опремување на мултифункционална сала“. Благодарение на овој проект Крушево доби целосно опремена сала за театар...