вторник, септември 28, 2021

таг: женски

Филмски проекции од 14 до 16 мај во рамките на 12.издание...

Во рамките на филмската програма на дванаесеттото издание на „Вечерите на женски права“ од 14 до 16 мај годинава, со почеток од 20 часот,...