вторник, септември 28, 2021

таг: еконосмки развој

Ацо Велковски: За прв пат во Општина Лозово се работеше и...

Општина Лозово е новоформирана општина, порано беше дел од општина Свети Николе, но и денес зафаќа дел од Овче Поле. Општината е лоцирана во...