вторник, септември 28, 2021

таг: еколошка

„За чисто како дома исто“-Еколошка акција во Крушево

На три локации во општина  Крушево во петокот  се одржи голема акција за чистење. Се чистеше отпад од хартија и пластика на неколку локации околу...