сабота, јуни 10, 2023

таг: долг

Штипскиот градоначалник бара владата да ги ослободи од каматата за долгот...

Наместо да се прават капитални проекти Општина Штип треба да враќа пари за долг од четири милиони евра направен во ЈП „Исар“ пред 20...

Штипски Исар се уште враќа кредит земен од пред 20 години,...

Кредит од пред 20 години земен за реконструкција на водоводната и канализациска мрежа во градот претставува проблем за денешното работење на штипското водоводно претрпијатие...