четврток, септември 16, 2021

таг: дива населба

По втор пат Град Скопје и инспекциските служби спречија формирање на...

Екипите на Град Скопје заедно со инспекциските служби денеска повторно спроведоа акција и повторно беше спречено ново формирање на дива населба под Железничката станица. „Со...