петок, октомври 15, 2021

таг: дератизација

Општина Штип утре ќе спроведе дератизација на канализациските шахти

Заради заштита на населението од заразни болести предизвикани од глодари (стаорци), Општина Штип утре ќе спроведе превентивна дератизација на канализационите шахти на територијата на...