вторник, септември 28, 2021

таг: даноци

Салиху: Зголемената наплата на даноци, значи зголемена доверба во градот Скопје...

Најновите податоци за зголемување на процентот на наплата на данокот на имот во Скопје за 2019 се охрабрувачки. „Покрај Ѓорче Петров (99%), Аеродром (98%),...