четврток, март 30, 2023

таг: даниела такева

Со розово за женското здравје

Без разлика колку години имаат жените и колку се убедени дека тоа ним не може да им се случи-треба да практикуваат редовни прегледи-ехо и...

Делчево подготвено за централната прослава по повод Денот на македонската полиција

Делчево е подготвено да биде добар домаќин за централната прослава по повод Денот на македонската полиција која ќе се одржи во нашиот град на 7 мај, сабота, под...