вторник, септември 28, 2021

таг: ГТЦ

(ВИДЕО) Некогаш запуштено место, денес атрактивен зелен простор – Покривот на...

Градот Скопје го подготвува својот втор зелен покрив на згардата од Домот на градежници, но и третиот на  деловниот центар „Мавровка“ кој треба да...